понеделник, 29 юни 2009 г.

Колко е Вашият “Guerrilla” IQ /коефициент на интелигентност/?

Щом четете този пост в блога ми, посвeтен на Guerrilla Marketing, Вие сте проактивна и любознателна личност, търсеща новото, нестандартното, различното. В такъв случай бихте искали да знаете дали сте “Guerrilla” ;-)

За да откриете какъв е отговора на въпроса “Колко е Вашият “Guerrilla” IQ /коефициент на интелигентност/ моля, попълнете следния тест:

Прочетете всяка точка и означете с число всяка една компетентност по скалата от 1 до 10 (1=лошо, …, 10=отлично). Оценете всяка една компетентност не само от Ваша гледна точка, но така, както Вашите клиенти биха Ви оценили /кликнете върху таблицата, за да я видите в по-голям размер/:





















Сега съберете оценките в дясната колона! Каква е сумата от оценките Ви?

Това число представлява Вашият “Guerrilla” IQ!

Ако желаете да подобрите Вашия “Guerrilla” IQ, заповядайте на практическата лекция във Варна, на 17.07.2009 на тема “GUERRILLA MARKETING: ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГЪТ ЗА ТВОЯ УСПЕХ!”, която ще имам честта и удоволствието да водя лично от 9:30 до 18:00 часа. Всеки, който се регистрира на http://www.guerrilla-marketing.eu/ до 07.07.2009 г. ще получи едноседмична безплатна позиция за банер на http://www.tbmagazine.net/ - уеб сайтът на сп . “Твоят БИЗНЕС”, организатор на семинара. Такова щедро предложение не получавате всеки ден, нали? Възползвайте се от тази уникална възможност за Вашия бизнес и се регистрирайте още сега на http://www.guerrilla-marketing.eu/!

Няма коментари:

Публикуване на коментар